Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zbiq89 Ja tu tylko czytam!

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 15:01 Temat postu: kiedy następne? |
|
|
czy ktoś byłby łaskaw, pisać jak będzie jakiś film, straciłem kontakt ze szkołą a chętni bym jeszcze filmy pooglądał (czuje sie zaproszony ), przed zakończeniem roku będzie jeszcze jakiś jeden? jak tak to prosze o cynkówe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 15:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gal_Anonim Looser

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 16:13 Temat postu: |
|
|
Staryyy, forum dawno zamknięte.. Nawet najwięksi twardziele jak Krwawy, czy Peter odpadli ( _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Peterman

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 14:55 Temat postu: |
|
|
nie prawda...forum miało przerwe w działalnosci bo były matury i wogole nie było czasu na jakies seanse filmowe przez ostanie miesiące . Moge spokojnie napisać ze niedługo będzie maraton filmowy ktory był własnie planowany na Wakacje. Termin maratonu to Sierpien dokładne informacje powinny sie pojawic. W szkole juz nawet były porozwieszane plakaty. _________________ /tuzin ludzi nie zyje. jaka muzyka moze zabic tuzin ludzi ? nie muzyka. electro....Szukają pana wszystkie służby. Melanż zbyt epicki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gal_Anonim Looser

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 21:12 Temat postu: |
|
|
Bla bla bla.. Forum umarło na długo przed maturami, więc nie mów, że to przez egzaminy =.=
A nie można zrobić dwóch maratonów? Jeden w lipcu, jeden w sierpniu?;> Wielu osobom może nie pasować dana konkretna data, a jeżeli będą dwa maratony, to będzie większa szansa na wpasowanie sie w czyjeś gusta i guściki Zresztą wakacje są na tyle długie, ze 2 maratony pasują wręcz idealnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Peterman

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 17:48 Temat postu: |
|
|
hehe....jezeli chcesz zeby były dwa maratony to napisz do organizatora ...a wogole to wydaje mi sie ze w sierpniu będzie własnie więcej osób mogło przyjsc..moze sie myle ale uwazam ze termin jest dobry  _________________ /tuzin ludzi nie zyje. jaka muzyka moze zabic tuzin ludzi ? nie muzyka. electro....Szukają pana wszystkie służby. Melanż zbyt epicki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gal_Anonim Looser

|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 21:21 Temat postu: |
|
|
A jak bede musial do pracy wtedy isc?! Znowu mnie nie zobaczycie ( Choc ostatnio bylem, a nikt mnie nawet nie przywital ;( Nvm, Pete, mowiles ze forum zostalo reaktywowane, a jednak dalej nie widze forumowiczow, wez cos zadzialaj i przycisnij ludziów! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Peterman

|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 15:20 Temat postu: |
|
|
wiem wiem...cały czas staram sie przyciągac ludkow ale to nie takie proste a w wakacje to jeszcze gorzej...
nikt cie nie zauwazył i nie przywitał ? ojj...to powiedz jak sie nazywasz i następnym razem sie przywitam xD _________________ /tuzin ludzi nie zyje. jaka muzyka moze zabic tuzin ludzi ? nie muzyka. electro....Szukają pana wszystkie służby. Melanż zbyt epicki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gal_Anonim Looser

|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 08:12 Temat postu: |
|
|
Pff! Jeszcze Ci zdjecie podac moze? ;p Juz mowilem, ze sie nie bede przedstawial, ani nic
No wez mi nie mow, ze nie maja 5min na wejscie na 4um... Siedza godzinami na nk, w ogole na kompie do poznych godzin nocnych i nie maja czasu zeby tutaj zagladnac? Nie wierze po prostu i juz
No i przede wszystkim stara gwardia jak Krwawy, ewentualnie Admin powinni dawac przyklad innym piszac tutaj na non stopie, a nie takie "sranie w agrest" | _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
luk17
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 11:45 Temat postu: |
|
|
siemano mam pytanko nie wiecie jakie filmy beda na maratonie ?? czy wogole sa jakies propozycje filmow |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gal_Anonim Looser

|
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 08:50 Temat postu: |
|
|
Na plakatach chyba nic nie bylo napisane, takze to pewnie to sprawa owtarta jak na dzien dzisiejszy.. Czyzby szykowalo sie nowe votum w tej sprawie? ;> _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Peterman

|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 21:16 Temat postu: |
|
|
heh...no tak...siedzą na nk .... maraton ma byc 8 sierpnia no ale filmow podanych nie bylo.. _________________ /tuzin ludzi nie zyje. jaka muzyka moze zabic tuzin ludzi ? nie muzyka. electro....Szukają pana wszystkie służby. Melanż zbyt epicki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Silva774

|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 21:45 Temat postu: |
|
|
No z taką organizacją na pewno daleko zajdziemy... -.-'
Gdzie się wszyscy podziali?! Gdzie wsysło Dr Ożdża i Administratora?!
Nie żebym się jakoś czepiała, ale.... zbierzmy się wreszcie wszyscy do kupy, bo jak do tej pory nikt nic nie wie :/ _________________ "If you wait for someone else to begin, it's never going to happen" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Peterman

|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 15:07 Temat postu: |
|
|
no ja nie wiem czemu to tak słabo rozreklamowane jest... wogole to rzeczywiscie cos malo starej ekipy pisze tutaj...tym bardziej przed maratonem... chyba wakacje calkowicie ich pochlonely  _________________ /tuzin ludzi nie zyje. jaka muzyka moze zabic tuzin ludzi ? nie muzyka. electro....Szukają pana wszystkie służby. Melanż zbyt epicki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Silva774

|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 22:00 Temat postu: |
|
|
A potem wszyscy będą mieć pretensje, że nie wiadomo co i jak ;/
Czyżby Dr Ożdża porwali kosmici? A może (nie daj Boże) zginął śmiercią tragiczną? No bo jak to tak, żeby organizator zaginął bez śladu? _________________ "If you wait for someone else to begin, it's never going to happen" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gal_Anonim Looser

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 08:52 Temat postu: |
|
|
Olewka na maxa i tyle Zresztą tak jak pisałem, były ploty, że forum jest zamknięte także, może ludzie nadal tak myślą? ;> _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 08:52 Temat postu: |
|
|
|
|